Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλεύρι και προσθέτουμε το ξύσμα του λεμονιού και όσο ασπράδι χρειάζεται, για να φτιάξουμε μια μαλακιά ζύμη. Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, λιώνοντας προσεχτικά το ανθότυρο με το πηρούνι.
Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο. Αν χρησιμοποιήσουμε σαφράν, ζεσταίνουμε για λίγο τις κλωστίτσες του σαφράν σε σιγανή φωτιά, σε μικρό τηγανάκι (χωρίς λάδι ή βούτυρο), έως ότου να γίνονται σκόνη μόλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλεύρι και προσθέτουμε το ξύσμα του λεμονιού και όσο ασπράδι χρειάζεται, για να φτιάξουμε μια μαλακιά ζύμη. Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, λιώνοντας προσεχτικά το ανθότυρο με το πηρούνι.
Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο. Αν χρησιμοποιήσουμε σαφράν, ζεσταίνουμε για λίγο τις κλωστίτσες του σαφράν σε σιγανή φωτιά, σε μικρό τηγανάκι (χωρίς λάδι ή βούτυρο), έως ότου να γίνονται σκόνη μόλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami