Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Σοτάρουμε με το μισό λάδι το κρεμμύδι , προσθέτουμε το ρύζι , ανακατεύουμε και σοτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με τη μισή ποσότητα κρασιού και προσθέτουμε 3 φλιτζάνια ζωμό και τη δάφνη. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε λίγο-λίγο και άλλο ζωμό αν χρειαστεί Αποσύρουμε
από την φωτιά πριν σωθεί όλος ο ζωμός. Βάζουμε σε τηγάνι το υπόλοιπο λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε την πιπεριά και το σκόρδο να μαραθούν. Κρατάμε 3-4 γαρίδες για το γαρνίρισμα και προσθέτουμε στο τηγάνι τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Σοτάρουμε με το μισό λάδι το κρεμμύδι , προσθέτουμε το ρύζι , ανακατεύουμε και σοτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με τη μισή ποσότητα κρασιού και προσθέτουμε 3 φλιτζάνια ζωμό και τη δάφνη. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε λίγο-λίγο και άλλο ζωμό αν χρειαστεί Αποσύρουμε
από την φωτιά πριν σωθεί όλος ο ζωμός. Βάζουμε σε τηγάνι το υπόλοιπο λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε την πιπεριά και το σκόρδο να μαραθούν. Κρατάμε 3-4 γαρίδες για το γαρνίρισμα και προσθέτουμε στο τηγάνι τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr