Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο με το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψουν. Σταματάω το χτύπημα και προσθέτω σταδιακά το αλεύρι. Ζυμώνω με τα χέρια μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη. Αφήνω την ζύμη μου να ξεκουραστεί για 1/2 ώρα. Μετά την χωρίζω σε 4 μέρη και ανοίγω κάθε κομμάτι, με την βοήθεια ενός πλάστη σε στρογγυλό φύλλο διαμέτρου περίπου 30εκ.
Χωρίζω σε 8 τριγωνικά κομμάτια (σαν πίτσα). Σε κάθε κομμάτι βάζω μια κουταλιά από τη γέμιση και διπλώνω τα κομμάτια σε σχήμα κρουασάν. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο με το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψουν. Σταματάω το χτύπημα και προσθέτω σταδιακά το αλεύρι. Ζυμώνω με τα χέρια μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη. Αφήνω την ζύμη μου να ξεκουραστεί για 1/2 ώρα. Μετά την χωρίζω σε 4 μέρη και ανοίγω κάθε κομμάτι, με την βοήθεια ενός πλάστη σε στρογγυλό φύλλο διαμέτρου περίπου 30εκ.
Χωρίζω σε 8 τριγωνικά κομμάτια (σαν πίτσα). Σε κάθε κομμάτι βάζω μια κουταλιά από τη γέμιση και διπλώνω τα κομμάτια σε σχήμα κρουασάν. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.