Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πριν από οτιδήποτε άλλο, βάζουμε το πήλινο στον φούρνο για να ζεσταθεί καλά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί εκεί μέσα θα βάλουμε το ζυμάρι και όλη η διαδικασία του φουσκώματος θα γίνει μέσα στο φούρνο μας, αλλά στους 35^ο C. Σε βαθύ μπολ διαλύουμε τη μαγιά μέσα στο χλιαρό
γάλα μαζί με μια κουταλιά ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι ν΄ανέβει, αυτό θα πάρει γύρω στα 20 λεπτά. Σε μια πλαστική ευρύχωρη λεκάνη βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι μαζί με τα μυρωδικά (μαχλέπι-κακουλέ- ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού -βανίλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πριν από οτιδήποτε άλλο, βάζουμε το πήλινο στον φούρνο για να ζεσταθεί καλά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί εκεί μέσα θα βάλουμε το ζυμάρι και όλη η διαδικασία του φουσκώματος θα γίνει μέσα στο φούρνο μας, αλλά στους 35^ο C. Σε βαθύ μπολ διαλύουμε τη μαγιά μέσα στο χλιαρό
γάλα μαζί με μια κουταλιά ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι ν΄ανέβει, αυτό θα πάρει γύρω στα 20 λεπτά. Σε μια πλαστική ευρύχωρη λεκάνη βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι μαζί με τα μυρωδικά (μαχλέπι-κακουλέ- ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού -βανίλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.