Από το: Αγαπημένες συνταγές
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα κομμάτια του ξιφία και προσθέτετε το ½ χυμό από το λάιμ, το ξύσμα λάιμ, 60 ml από το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά και αφήνετε το ψάρι για 20 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστεί. Όση ώρα μαρινάρετε ο
ξιφίας σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φοινόκιο στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε σε ένα μπολ. Σε ένα μαντολίνο κόβετε σε πολύ λεπτές διαγώνιες φέτες το καρότο και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα κομμάτια του ξιφία και προσθέτετε το ½ χυμό από το λάιμ, το ξύσμα λάιμ, 60 ml από το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά και αφήνετε το ψάρι για 20 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστεί. Όση ώρα μαρινάρετε ο
ξιφίας σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φοινόκιο στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε σε ένα μπολ. Σε ένα μαντολίνο κόβετε σε πολύ λεπτές διαγώνιες φέτες το καρότο και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr