Από το: Αγαπημένες συνταγές
Ένα γλυκάκι της Λαμπρής που φτιάχνουν στην Σητεία και στα γύρω χωριά. Ετοιμάζουμε το προζύμι: Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι με λίγο νερό χλιαρό και σκεπάζουμε να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει προσθέτουμε λίγο αλεύρι και λίγο χλιαρό νερό ακόμη και ανακατεύουμε,
σκεπάζουμε και πάλι και αφήνουμε να φουσκώσει. Επαναλαμβάνουμε αυτή την διαδικασία άλλες δύο φορές. Όταν ο καιρός είναι ζεστός η διαδικασία μπορεί να γίνει σε μια μέρα όταν όμως έχει κρύο μπορεί να χρειαστεί και δύο τρεις μέρες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Ένα γλυκάκι της Λαμπρής που φτιάχνουν στην Σητεία και στα γύρω χωριά. Ετοιμάζουμε το προζύμι: Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι με λίγο νερό χλιαρό και σκεπάζουμε να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει προσθέτουμε λίγο αλεύρι και λίγο χλιαρό νερό ακόμη και ανακατεύουμε,
σκεπάζουμε και πάλι και αφήνουμε να φουσκώσει. Επαναλαμβάνουμε αυτή την διαδικασία άλλες δύο φορές. Όταν ο καιρός είναι ζεστός η διαδικασία μπορεί να γίνει σε μια μέρα όταν όμως έχει κρύο μπορεί να χρειαστεί και δύο τρεις μέρες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr