Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε τα χόρτα , τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε , τα βάζουμε σε μια λεκάνη με ένα κουτάλι της σούπας αλάτι να μαραθούν, για λίγα λεπτά και τα στύβουμε. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα, τα πλένουμε, τα ψιλοκόβουμε, πλένουμε και τα μυρωδικά και τα
ψιλοκόβουμε. Βάζουμε μια κατσαρόλα στην φωτιά με το μισό ελαιόλαδο,προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τα σοτάρουμε, προσθέτουμε και τα χόρτα, αλάτι-πιπέρι και τα μυρωδικά . Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, περίπου 8-10 λεπτά μέχρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε τα χόρτα , τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε , τα βάζουμε σε μια λεκάνη με ένα κουτάλι της σούπας αλάτι να μαραθούν, για λίγα λεπτά και τα στύβουμε. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα, τα πλένουμε, τα ψιλοκόβουμε, πλένουμε και τα μυρωδικά και τα
ψιλοκόβουμε. Βάζουμε μια κατσαρόλα στην φωτιά με το μισό ελαιόλαδο,προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τα σοτάρουμε, προσθέτουμε και τα χόρτα, αλάτι-πιπέρι και τα μυρωδικά . Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, περίπου 8-10 λεπτά μέχρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr