Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Πολύ αφράτα και τραγανά, νηστίσιμα κουλουράκια, με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού και υπέροχο σοκολατένιο χρώμα. Είναι εύκολα, γίνονται πολύ γρήγορα, η ιδανική λύση για τη λιγούρα, στις περιόδους των νηστειών. Φτιάξτε τα και χαρείτε τα με το καφεδάκι σας. Σ᾿ ένα
μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο ή το αραβοσιτέλαιο. Τα χτυπάμε με το μίξερ, ή με τον αυγοδάρτη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν, περίπου για 8' με 10'. Στη συνέχεια, συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το ξύσμα, τις βαν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Πολύ αφράτα και τραγανά, νηστίσιμα κουλουράκια, με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού και υπέροχο σοκολατένιο χρώμα. Είναι εύκολα, γίνονται πολύ γρήγορα, η ιδανική λύση για τη λιγούρα, στις περιόδους των νηστειών. Φτιάξτε τα και χαρείτε τα με το καφεδάκι σας. Σ᾿ ένα
μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο ή το αραβοσιτέλαιο. Τα χτυπάμε με το μίξερ, ή με τον αυγοδάρτη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν, περίπου για 8' με 10'. Στη συνέχεια, συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το ξύσμα, τις βαν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com