Από το: Food States
Η κλασική σιροπιαστή καρυδόπιτα ως βάση. Από πάνω μια λεπτή, βελούδινη στρώση γκανάζ. Στην κορυφή μια ελαφριά αέρινη στρώση μαρέγκας. Μια παραλλαγή για την παραδοσιακή καρυδόπιτα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Χρησιμοποιήστε για την γκανάζ
κουβερτούρα σοκολάτας υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο (και όχι γάλακτος) για να εξισορροπεί την γλυκύτητα του γλυκού. Δοκιμάστε την για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γευτείτε την παραδοσιακή καρυδόπιτα αλλιώς!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Η κλασική σιροπιαστή καρυδόπιτα ως βάση. Από πάνω μια λεπτή, βελούδινη στρώση γκανάζ. Στην κορυφή μια ελαφριά αέρινη στρώση μαρέγκας. Μια παραλλαγή για την παραδοσιακή καρυδόπιτα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Χρησιμοποιήστε για την γκανάζ
κουβερτούρα σοκολάτας υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο (και όχι γάλακτος) για να εξισορροπεί την γλυκύτητα του γλυκού. Δοκιμάστε την για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γευτείτε την παραδοσιακή καρυδόπιτα αλλιώς!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr