Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε τις πιπεριές. Τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις αλατίζουμε και τις στρώνουμε σ' ένα ταψί φούρνου. Τις λαδώνουμε ελαφρά. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανά εικοσάλεπτο περίπου. Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις πλένουμε πολύ καλά. Τις κόβουμε σε
φέτες και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ (λεκάνη). Τις λαδώνουμε πολύ καλά και τις αλατίζουμε. Τις στρώνουμε σ' ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανά εικοσάλεπτο. Εν τω μεταξύ ασχολούμαστε με τη σάλτσα μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε τις πιπεριές. Τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις αλατίζουμε και τις στρώνουμε σ' ένα ταψί φούρνου. Τις λαδώνουμε ελαφρά. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανά εικοσάλεπτο περίπου. Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις πλένουμε πολύ καλά. Τις κόβουμε σε
φέτες και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ (λεκάνη). Τις λαδώνουμε πολύ καλά και τις αλατίζουμε. Τις στρώνουμε σ' ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανά εικοσάλεπτο. Εν τω μεταξύ ασχολούμαστε με τη σάλτσα μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com