Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ’ ότι φαίνεται…). Κι ότι έχουμε περίσσευμα είτε ψητού είτε ωμού αρνιού στο ψυγείο μας. Η πρόταση αξιοποίησής του είναι λοιπόν μια
κρητική παραδοσιακή κρεατόπιτα, γνωστή στο κρητικό εδεσματολόγιο σαν κρεατότουρτα Χανίων. Ας πάμε λοιπόν δυτικά σήμερα! Συνηθίζεται το Πάσχα, προφανώς για να αξιοποιείται το αρνί που μας περισσεύει, ωμό ή βρασμένο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ’ ότι φαίνεται…). Κι ότι έχουμε περίσσευμα είτε ψητού είτε ωμού αρνιού στο ψυγείο μας. Η πρόταση αξιοποίησής του είναι λοιπόν μια
κρητική παραδοσιακή κρεατόπιτα, γνωστή στο κρητικό εδεσματολόγιο σαν κρεατότουρτα Χανίων. Ας πάμε λοιπόν δυτικά σήμερα! Συνηθίζεται το Πάσχα, προφανώς για να αξιοποιείται το αρνί που μας περισσεύει, ωμό ή βρασμένο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr