Από το: Κουζινομαγειρέματα
Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους και τα βαφτίσια μαζί με το παραδοσιακό παστέλι ή μελεκούνι. Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι σ' ένα κατσαρολάκι για περίπου 10',
μέχρι να δέσει ελαφρά. Αφήνουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία να διατηρεί το σιρόπι μας ζεστό χωρίς να βράζει. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και το αδειάζουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους και τα βαφτίσια μαζί με το παραδοσιακό παστέλι ή μελεκούνι. Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι σ' ένα κατσαρολάκι για περίπου 10',
μέχρι να δέσει ελαφρά. Αφήνουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία να διατηρεί το σιρόπι μας ζεστό χωρίς να βράζει. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και το αδειάζουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr