Από το: Σπιτικές συνταγές
Στο μίξερ χτυπάμε το ηλιέλαιο με τη ζάχαρη να διαλυθεί. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και σε 1 λεπτό τα αυγά. Χτυπάμε να αφρατέψουν λίγο. Συνεχίζουμε με το γάλα εναλλάξ με τη φαρίνα. Αν θέλουμε τώρα για έξτρα άρωμα, βάζουμε λίγες σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου ή αν δεν
έχουμε μισό σφηνάκι λικέρ αμαρέτο. Τελευταία ρίχνουμε την καρύδα και μόλις απορροφηθεί σταματάμε το μίξερ. Σε μία φόρμα που έχουμε λαδώσει με ηλιέλαιο, ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω σε πυρωμένο φούρνο για 50 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Στο μίξερ χτυπάμε το ηλιέλαιο με τη ζάχαρη να διαλυθεί. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και σε 1 λεπτό τα αυγά. Χτυπάμε να αφρατέψουν λίγο. Συνεχίζουμε με το γάλα εναλλάξ με τη φαρίνα. Αν θέλουμε τώρα για έξτρα άρωμα, βάζουμε λίγες σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου ή αν δεν
έχουμε μισό σφηνάκι λικέρ αμαρέτο. Τελευταία ρίχνουμε την καρύδα και μόλις απορροφηθεί σταματάμε το μίξερ. Σε μία φόρμα που έχουμε λαδώσει με ηλιέλαιο, ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω σε πυρωμένο φούρνο για 50 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr