Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
«Κόβουμε τη συκωταριά σε μικρά κομμάτια (μπορούμε να τη ζεματίσουμε αν θέλουμε πρώτα για να κόβεται καλύτερα) και τη βάνουμε στο τηγάνι με το λάδι να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε μετά το κρεμμύδι να μαραθεί κι αυτό, το κρασάκι αν θέλουμε και μετά ρίχνουμε την πάστα (ή την ντομάτα
ψιλοκομμένη), λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
«Κόβουμε τη συκωταριά σε μικρά κομμάτια (μπορούμε να τη ζεματίσουμε αν θέλουμε πρώτα για να κόβεται καλύτερα) και τη βάνουμε στο τηγάνι με το λάδι να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε μετά το κρεμμύδι να μαραθεί κι αυτό, το κρασάκι αν θέλουμε και μετά ρίχνουμε την πάστα (ή την ντομάτα
ψιλοκομμένη), λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr