Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Το βασικότερο σημείο της συνταγής είναι το κόψιμο των καρότων. Διαλέγουμε καρότα καθαρά, όσο πιο φρέσκα τόσο το καλύτερο για να έχουν περισσότερο άρωμα και γεύση. Τα πλένουμε, τα ξύνουμε επιφανειακά και μετά θα πρέπει να τα τρίψουμε σε όσο το δυνατόν πιο
μικρά και λεπτά κομματάκια. Για το λόγο αυτό τα πέρασα στο πολυμίξερ και βγήκαν σαν "φιδές". Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε μια κατσαρόλα μαζί με το μείγμα νερού και μανταρινοχυμού ( θέλουμε να αποτελεί 1 φλ. τσ. ). Σε μέτρια φωτιά αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Το βασικότερο σημείο της συνταγής είναι το κόψιμο των καρότων. Διαλέγουμε καρότα καθαρά, όσο πιο φρέσκα τόσο το καλύτερο για να έχουν περισσότερο άρωμα και γεύση. Τα πλένουμε, τα ξύνουμε επιφανειακά και μετά θα πρέπει να τα τρίψουμε σε όσο το δυνατόν πιο
μικρά και λεπτά κομματάκια. Για το λόγο αυτό τα πέρασα στο πολυμίξερ και βγήκαν σαν "φιδές". Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε μια κατσαρόλα μαζί με το μείγμα νερού και μανταρινοχυμού ( θέλουμε να αποτελεί 1 φλ. τσ. ). Σε μέτρια φωτιά αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.