Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Για την επάλυψη θα χρειαστούμε έναν κρόκο αυγού ανακατεμένο με λίγο νερό. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο αρκετή ώρα μέχρι να ασπρίσουν. ρίχνουμε τον κρόκο και τον χυμό πορτοκάλι. Χτυπάμε καλά και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι, τη σόδα και τις βανίλιες. Ρίχνουμε τόσο αλεύρι ώστε να πλάθεται η ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη για μισή
ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τα κουλουράκια,τα αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Για την επάλυψη θα χρειαστούμε έναν κρόκο αυγού ανακατεμένο με λίγο νερό. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο αρκετή ώρα μέχρι να ασπρίσουν. ρίχνουμε τον κρόκο και τον χυμό πορτοκάλι. Χτυπάμε καλά και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι, τη σόδα και τις βανίλιες. Ρίχνουμε τόσο αλεύρι ώστε να πλάθεται η ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη για μισή
ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τα κουλουράκια,τα αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr