Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Από βραδύς σ' ένα βαθύ σκεύος με κρύο νερό και 1 κουτ. σούπας αλάτι αφήνουμε να φουσκώσουν τα ρεβίθια. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε, τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε μέσα στο σκεύος μαζί με τη σόδα. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 20'. Τα ξεπλένουμε πολλές φορές και
τα βάζουμε να βράσουν σε κρύο νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Με μια κουτάλα ξαφρίζουμε συνεχώς και όταν καθαρίσουν, ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μετά από 15'-20' βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Τέλος, αφού βράσουν, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Από βραδύς σ' ένα βαθύ σκεύος με κρύο νερό και 1 κουτ. σούπας αλάτι αφήνουμε να φουσκώσουν τα ρεβίθια. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε, τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε μέσα στο σκεύος μαζί με τη σόδα. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 20'. Τα ξεπλένουμε πολλές φορές και
τα βάζουμε να βράσουν σε κρύο νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Με μια κουτάλα ξαφρίζουμε συνεχώς και όταν καθαρίσουν, ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μετά από 15'-20' βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Τέλος, αφού βράσουν, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr