Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καταρχήν, αν το κουνέλι μας είναι ολόκληρο το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε καλά με το αλεύρι. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και αφού κάψει, ρίχνουμε τις μερίδες μας και τις σοτάρουμε
καλά απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα για να σοταριστούν και αυτά. Το σβήνουμε με το κρασί μας. Προσθέτουμε και το θυμάρι μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καταρχήν, αν το κουνέλι μας είναι ολόκληρο το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε καλά με το αλεύρι. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και αφού κάψει, ρίχνουμε τις μερίδες μας και τις σοτάρουμε
καλά απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα για να σοταριστούν και αυτά. Το σβήνουμε με το κρασί μας. Προσθέτουμε και το θυμάρι μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.