Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαυρομάτικα με γιαχνερά

Written By Unknown on Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | Απριλίου 07, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Μεγάλη Τετάρτη σήμερα. Μαυρομάτικα φασολάκια, για όσους δεν νηστεύουν το λάδι, αλλά και όσοι το νηστεύουν, μπορούν να τα φάνε αλάδωτα με λεμονάκι η ξίδι. Γιαχνερά είναι τα άγρια χόρτα που κάνουμε πίτες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι έχετε, μάραθα,
τσόχους, πρασάκια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ. Βράζουμε τα φασολάκια για 20 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την κατσαρόλα. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα. Τα βάζουμε στη κατσαρόλα με το λάδι...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown