Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Μεγάλη Τετάρτη σήμερα. Μαυρομάτικα φασολάκια, για όσους δεν νηστεύουν το λάδι, αλλά και όσοι το νηστεύουν, μπορούν να τα φάνε αλάδωτα με λεμονάκι η ξίδι. Γιαχνερά είναι τα άγρια χόρτα που κάνουμε πίτες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι έχετε, μάραθα,
τσόχους, πρασάκια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ. Βράζουμε τα φασολάκια για 20 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την κατσαρόλα. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα. Τα βάζουμε στη κατσαρόλα με το λάδι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Μεγάλη Τετάρτη σήμερα. Μαυρομάτικα φασολάκια, για όσους δεν νηστεύουν το λάδι, αλλά και όσοι το νηστεύουν, μπορούν να τα φάνε αλάδωτα με λεμονάκι η ξίδι. Γιαχνερά είναι τα άγρια χόρτα που κάνουμε πίτες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι έχετε, μάραθα,
τσόχους, πρασάκια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ. Βράζουμε τα φασολάκια για 20 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την κατσαρόλα. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα. Τα βάζουμε στη κατσαρόλα με το λάδι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr