Από το: Κουζινομαγειρέματα
Σε ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο για 10' μέχρι ν᾿ αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα - ένα τ᾿ αυγά, τη βανίλια και το μπέικιν. Μόλις ομογενοποιηθεί η ζύμη αρχίζουμε να ζυμώνουμε, προσθέτοντας λίγο - λίγο το αλεύρι. Θα το πάρει όλο το αλεύρι και ίσως να χρειαστεί
και λίγο παραπάνω. Η ζύμη πρέπει να είναι εύπλαστη και μαλακή (όχι σφιχτή). Παίρνουμε από την ζύμη κομματάκια και τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Σε ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο για 10' μέχρι ν᾿ αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα - ένα τ᾿ αυγά, τη βανίλια και το μπέικιν. Μόλις ομογενοποιηθεί η ζύμη αρχίζουμε να ζυμώνουμε, προσθέτοντας λίγο - λίγο το αλεύρι. Θα το πάρει όλο το αλεύρι και ίσως να χρειαστεί
και λίγο παραπάνω. Η ζύμη πρέπει να είναι εύπλαστη και μαλακή (όχι σφιχτή). Παίρνουμε από την ζύμη κομματάκια και τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr