Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Λόγω περιόδου... και πεντανόστιμα! Πλένουμε τα θράψαλα. Τ' αφήνουμε να στραγγίξουν. Αφαιρούμε τα πλοκάμια τους και τα ψιλοκόβουμε. Σε μία ρηχή κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει.... Προσθέτουμε τα πλοκάμια και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και
το σκόρδο ψιλοκομμένα, για να σοταριστούν και αυτά. Προσθέτουμε το ρύζι για να λαδωθεί και αυτό λίγο... Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις δύο από τις ντομάτες μας πολτοποιημένες και τ' αφήνουμε να πάρουν μία βράση...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Λόγω περιόδου... και πεντανόστιμα! Πλένουμε τα θράψαλα. Τ' αφήνουμε να στραγγίξουν. Αφαιρούμε τα πλοκάμια τους και τα ψιλοκόβουμε. Σε μία ρηχή κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει.... Προσθέτουμε τα πλοκάμια και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και
το σκόρδο ψιλοκομμένα, για να σοταριστούν και αυτά. Προσθέτουμε το ρύζι για να λαδωθεί και αυτό λίγο... Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις δύο από τις ντομάτες μας πολτοποιημένες και τ' αφήνουμε να πάρουν μία βράση...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com