Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, εναλλακτικά το ζητάμε από τον κρεοπώλη μας, αν δε μπορούμε εμείς... Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε το κρέας μας καλά απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένα και τα καρότα
κομμένα σε χοντρές ροδέλες και τα σοτάρουμε και αυτά. Εν τω μεταξύ πασπαλίζουμε με αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί και σβήνουμε με αυτό. Πολτοποιούμε τις ντομάτες μας, αφού τις έχουμε πλύνει και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, εναλλακτικά το ζητάμε από τον κρεοπώλη μας, αν δε μπορούμε εμείς... Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε το κρέας μας καλά απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένα και τα καρότα
κομμένα σε χοντρές ροδέλες και τα σοτάρουμε και αυτά. Εν τω μεταξύ πασπαλίζουμε με αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί και σβήνουμε με αυτό. Πολτοποιούμε τις ντομάτες μας, αφού τις έχουμε πλύνει και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com