Από το: Κουζινομαγειρέματα
Λιώνουμε την μισή ποσότητα ζάχαρης σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν λιώσει (ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα) ρίχνουμε την υπόλοιπη να λιώσει κι αυτή. Όταν πάρει το χρώμα της καραμέλας, το κατεβάζουμε για να μην καεί, ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε
ξανά. Προσέχουμε να μην είναι όλοι μαζί, πρέπει να είναι απλωμένοι. Ρίχνουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε λαδόκολλα που έχουμε αλείψει ελαφρά με ηλιέλαιο και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Αν είναι σε μεγάλα κομμάτια, τα σπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Λιώνουμε την μισή ποσότητα ζάχαρης σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν λιώσει (ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα) ρίχνουμε την υπόλοιπη να λιώσει κι αυτή. Όταν πάρει το χρώμα της καραμέλας, το κατεβάζουμε για να μην καεί, ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε
ξανά. Προσέχουμε να μην είναι όλοι μαζί, πρέπει να είναι απλωμένοι. Ρίχνουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε λαδόκολλα που έχουμε αλείψει ελαφρά με ηλιέλαιο και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Αν είναι σε μεγάλα κομμάτια, τα σπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.