Από το: Αγαπημένες συνταγές
Μουλιάζουμε τους γίγαντες αποβραδίς σε μια λεκάνη με νερό. Πολλοί συνηθίζουν να διαλύουν 1/2 κουταλάκι σόδα μέσα στο νερό, για να βράζουν καλύτερα οι γίγαντες. Αν όμως τους χρησιμοποιείτε και ξέρετε ότι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, δεν χρειάζεται. Την επόμενη ημέρα, τους
σουρώνουμε και τους βράζουμε σε καινούργιο νερό, αρκετά όσο να μαλακώσουν και να τρώγονται. Τους σουρώνουμε και τους αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Πλένουμε και κόβουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Μουλιάζουμε τους γίγαντες αποβραδίς σε μια λεκάνη με νερό. Πολλοί συνηθίζουν να διαλύουν 1/2 κουταλάκι σόδα μέσα στο νερό, για να βράζουν καλύτερα οι γίγαντες. Αν όμως τους χρησιμοποιείτε και ξέρετε ότι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, δεν χρειάζεται. Την επόμενη ημέρα, τους
σουρώνουμε και τους βράζουμε σε καινούργιο νερό, αρκετά όσο να μαλακώσουν και να τρώγονται. Τους σουρώνουμε και τους αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Πλένουμε και κόβουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr