Από το: Zaxapn kai alati
Βάζουμε τη φακή στην κατσαρόλα με δύο ποτήρια νερό, την αφήνουμε να πάρει μία βράση καί πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τα κρεμμύδια , τά σωτάρουμε να μαλακώσουν, κόβουμε τό σκόρδο σέ μικρά κομματάκια , ρίχνουμε καί τη φακή και τα σωτάρουμε όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί, τα αφήνουμε για δύο λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ
και βάζουμε και τη ντομάτα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερὸ, το αλάτι, το πιπέρι και τη δάφνη. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα καί αφήνουμε τη φακή να βράσει για μία περίπου ώρα μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Βάζουμε τη φακή στην κατσαρόλα με δύο ποτήρια νερό, την αφήνουμε να πάρει μία βράση καί πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τα κρεμμύδια , τά σωτάρουμε να μαλακώσουν, κόβουμε τό σκόρδο σέ μικρά κομματάκια , ρίχνουμε καί τη φακή και τα σωτάρουμε όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί, τα αφήνουμε για δύο λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ
και βάζουμε και τη ντομάτα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερὸ, το αλάτι, το πιπέρι και τη δάφνη. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα καί αφήνουμε τη φακή να βράσει για μία περίπου ώρα μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr