Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχάρι σε σφολιάτα

Written By Unknown on Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 | Απριλίου 05, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αγαπημένες συνταγές
Με κοφτερό μαχαίρι καθαρίζουμε το κρέας από μεμβράνες και λίπος. Αν χρησιμοποιήσουμε φιλέτο, διπλώνουμε από κάτω την ουρά του ώστε να έχει ωραίο σχήμα. Με σπάγκο ψησίματος το δένουμε σε 4-5 σημεία και με τα χέρια μας αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο σε όλες τις

πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω να πιάσει κρούστα για περίπου 10΄. Το βγάζουμε σε πιατέλα και το αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα μανιτάρια...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr


SHARE

About Unknown