Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η ζύμη Πατ α Σου (Pâte à Choux στα Γαλλικά) είναι μια ελαφριά ζύμη της Γαλλικής κουζίνας που γίνεται με τέσσερα βασικά υλικά: Νερό, βούτυρο, αλεύρι και αυγά. Όταν ψήνονται δημιουργείται ατμός μέσα που τα βοηθάει να φουσκώνου για να τα γεμίσουμε με γλυκιά η αλμυρή
γέμιση. Με αυτή τη βασική γέμιση μπορούμε να φτιάξουμε προφιτερόλ, εκλαίρ, κρόκενμπους (croquembouches), μπενιέ (beignets), κουζέρ (gougères), τσούρος (churro) sκλπ. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρος από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Η ζύμη Πατ α Σου (Pâte à Choux στα Γαλλικά) είναι μια ελαφριά ζύμη της Γαλλικής κουζίνας που γίνεται με τέσσερα βασικά υλικά: Νερό, βούτυρο, αλεύρι και αυγά. Όταν ψήνονται δημιουργείται ατμός μέσα που τα βοηθάει να φουσκώνου για να τα γεμίσουμε με γλυκιά η αλμυρή
γέμιση. Με αυτή τη βασική γέμιση μπορούμε να φτιάξουμε προφιτερόλ, εκλαίρ, κρόκενμπους (croquembouches), μπενιέ (beignets), κουζέρ (gougères), τσούρος (churro) sκλπ. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρος από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.