Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα. Χωρίζουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμείτε. Το κάθε μπαλάκι το ανοίγουμε σε φύλλο λεπτό στρογγυλό. To κάθε φύλλο το αλείφουμε με το βούτυρο. Βάζουμε σε μια άκρη την γέμιση και κλείνουμε με την άλλη άκρη
δημιουργώντας μισοφέγγαρο. Σε μια άκρη του μισοφέγγαρου βάζουμε ξανά μια κουταλιά γέμιση και κλείνουμε με την άλλη δημιουργώντας έτσι ένα τρίγωνο. Για σχέδιο μπορείτε να πατήσετε τις άκρες με το πιρούνι. Αφήνουμε να φουσκώσουν για μισή ώρα, αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα. Χωρίζουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμείτε. Το κάθε μπαλάκι το ανοίγουμε σε φύλλο λεπτό στρογγυλό. To κάθε φύλλο το αλείφουμε με το βούτυρο. Βάζουμε σε μια άκρη την γέμιση και κλείνουμε με την άλλη άκρη
δημιουργώντας μισοφέγγαρο. Σε μια άκρη του μισοφέγγαρου βάζουμε ξανά μια κουταλιά γέμιση και κλείνουμε με την άλλη δημιουργώντας έτσι ένα τρίγωνο. Για σχέδιο μπορείτε να πατήσετε τις άκρες με το πιρούνι. Αφήνουμε να φουσκώσουν για μισή ώρα, αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.