Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Στην βάση μιας φόρμας με διάμετρο 23cm. τοποθετείτε χαρτί ψησίματος, και αλείφετε απαλά τον περίγυρο της με λίγο βούτυρο. Λιώνετε μαζί το βούτυρο και την σοκολάτα σε μπεν μαρί και τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο. Χωρίζετε τα κροκάδια από τα ασπράδια. Χτυπάτε τα ασπράδια μέχρι να γίνου σφιχτή μαρέγκα. Χτυπάτε τα κροκάδια μέχρι να αφρίσουν και να πάρετε ένα
κρεμόδις μείγμα. Μέσα στα χτυπημένα κροκάδια προσθέτετε την λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο μαζί με την πάστα κάστανου και τα χτυπάτε καλά όλα μαζί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Στην βάση μιας φόρμας με διάμετρο 23cm. τοποθετείτε χαρτί ψησίματος, και αλείφετε απαλά τον περίγυρο της με λίγο βούτυρο. Λιώνετε μαζί το βούτυρο και την σοκολάτα σε μπεν μαρί και τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο. Χωρίζετε τα κροκάδια από τα ασπράδια. Χτυπάτε τα ασπράδια μέχρι να γίνου σφιχτή μαρέγκα. Χτυπάτε τα κροκάδια μέχρι να αφρίσουν και να πάρετε ένα
κρεμόδις μείγμα. Μέσα στα χτυπημένα κροκάδια προσθέτετε την λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο μαζί με την πάστα κάστανου και τα χτυπάτε καλά όλα μαζί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.