Από το: the gastrin
Από τα αγαπημένα μας θαλασσινά παρέα με επίσης αγαπημένο ζυμαρικό και φυσικά ουζάκι. Ποτέ η νηστεία δεν ήταν τόσο νόστιμη! Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι. Είμαστε λίγο σχολαστικοί σχετικά με το καθάρισμα του ώστε να μη μείνει άμμος
στις βεντούζες του. Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μόνο με τα υγρά του για να βράσει μέχρι να μαλακώσει (περίπου 40-45 λεπτά) και έπειτα το τεμαχίζουμε. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με το ελαιόλαδο, ντοματοχυμό, πελτέ, σκόρδο, πιπεριά, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι. Μαγειρεύουμε για περ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Από τα αγαπημένα μας θαλασσινά παρέα με επίσης αγαπημένο ζυμαρικό και φυσικά ουζάκι. Ποτέ η νηστεία δεν ήταν τόσο νόστιμη! Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι. Είμαστε λίγο σχολαστικοί σχετικά με το καθάρισμα του ώστε να μη μείνει άμμος
στις βεντούζες του. Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μόνο με τα υγρά του για να βράσει μέχρι να μαλακώσει (περίπου 40-45 λεπτά) και έπειτα το τεμαχίζουμε. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με το ελαιόλαδο, ντοματοχυμό, πελτέ, σκόρδο, πιπεριά, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι. Μαγειρεύουμε για περ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.