Από το: Κουζινομαγειρέματα
Τέλειο μεζεδάκι παρέα με φρυγανισμένα ψωμάκια για ούζο ή μπύρα. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αν χρειάζεται τη γεύση ανάλογα πόσο ξινό μας αρέσει. Το βάζουμε στο ψυγείο και το καταναλώνουμε καλύτερα την επόμενη μέρα ώστε να έχουν δέσει καλύτερα οι γεύσεις.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Τέλειο μεζεδάκι παρέα με φρυγανισμένα ψωμάκια για ούζο ή μπύρα. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αν χρειάζεται τη γεύση ανάλογα πόσο ξινό μας αρέσει. Το βάζουμε στο ψυγείο και το καταναλώνουμε καλύτερα την επόμενη μέρα ώστε να έχουν δέσει καλύτερα οι γεύσεις.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.