Από το: the gastrin
Ο πιο εύγεστος τρόπος να βάλουμε στη ζωή μας το σπανάκι... μετά τη σπανακόπιτα βεβαίως! Βάζουμε το ξερό κρεμμύδι και το πράσο σε ένα μπολ και αλατίζουμε. Τα αφήνουμε λίγο να σταθούν στο αλάτι και στίβουμε με τα χέρια να μαλακώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη φρυγανιά, ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τα περνάμε από τη
φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί που έχουμε λαδώσει. Λαδώνουμε από πάνω και τα κεφτεδάκια. Ψήνουμε στους 200 με αντιστάσεις για 25 λεπτά και 5 λεπτά στον αέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Ο πιο εύγεστος τρόπος να βάλουμε στη ζωή μας το σπανάκι... μετά τη σπανακόπιτα βεβαίως! Βάζουμε το ξερό κρεμμύδι και το πράσο σε ένα μπολ και αλατίζουμε. Τα αφήνουμε λίγο να σταθούν στο αλάτι και στίβουμε με τα χέρια να μαλακώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη φρυγανιά, ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τα περνάμε από τη
φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί που έχουμε λαδώσει. Λαδώνουμε από πάνω και τα κεφτεδάκια. Ψήνουμε στους 200 με αντιστάσεις για 25 λεπτά και 5 λεπτά στον αέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.