Από το: Green Chef
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε συνεχώς με έναν αυγογδάρτη, μόλις σκουρήνει λίγο το αλεύρι ρίχνουμε πρώτα το κρασί και στη συνέχεια το νερό χωρίς να σταματήσουμε
να ανακατεύουμε, μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε το αλάτι και το εβλογημένο ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί, μόλις κατεβάσουμε από τη φωτιά βάζουμε και τον δυόσμο. Απλώνουμε σε μία επιφάνεια ένα φύλλο κρούστας το λαδώνουμε ελαφρά και κολλάμε επάνω του άλλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε συνεχώς με έναν αυγογδάρτη, μόλις σκουρήνει λίγο το αλεύρι ρίχνουμε πρώτα το κρασί και στη συνέχεια το νερό χωρίς να σταματήσουμε
να ανακατεύουμε, μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε το αλάτι και το εβλογημένο ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί, μόλις κατεβάσουμε από τη φωτιά βάζουμε και τον δυόσμο. Απλώνουμε σε μία επιφάνεια ένα φύλλο κρούστας το λαδώνουμε ελαφρά και κολλάμε επάνω του άλλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.