Από το: Chefoulis
Αν το σπανάκι είναι φρέσκο το καθαρίζουμε, το πλένουμε, το ψιλοκόβουμε και το στραγγίζουμε καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο το ξεπαγώνουμε, το στραγγίζουμε πιέζοντας με το χέρι μας σε μια τρυπητή για να φύγουν όλα τα υγρά του και το
ψιλοκόβουμε. Μουλιάζουμε το ψωμί και χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα του καλά στραγγισμένη. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι, την ψίχα, προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδι, σκόρδο, κεφαλοτύρι, ένα ολόκληρο αυγό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Αν το σπανάκι είναι φρέσκο το καθαρίζουμε, το πλένουμε, το ψιλοκόβουμε και το στραγγίζουμε καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο το ξεπαγώνουμε, το στραγγίζουμε πιέζοντας με το χέρι μας σε μια τρυπητή για να φύγουν όλα τα υγρά του και το
ψιλοκόβουμε. Μουλιάζουμε το ψωμί και χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα του καλά στραγγισμένη. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι, την ψίχα, προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδι, σκόρδο, κεφαλοτύρι, ένα ολόκληρο αυγό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.