Από το: Chefoulis
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το βούτυρο και το αλάτι, το τρίβουμε με τα χέρια μας, προσθέτουμε από τα αυγά τον έναν κρόκο και το νερό χλιαρό, ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ανοίγουμε την ζύμη, τρυπάμε με ένα πιρούνι για να μην
φουσκώσει στο ψήσιμο και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά και αφού ψηθεί την αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τον άλλο κρόκο αυγού, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το βούτυρο και το αλάτι, το τρίβουμε με τα χέρια μας, προσθέτουμε από τα αυγά τον έναν κρόκο και το νερό χλιαρό, ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ανοίγουμε την ζύμη, τρυπάμε με ένα πιρούνι για να μην
φουσκώσει στο ψήσιμο και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά και αφού ψηθεί την αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τον άλλο κρόκο αυγού, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.