Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Μια σαλάτα, που κατά γενική ομολογία μένει αξέχαστη και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει χρώμα στο τραπέζι μας. Εκτός αυτού, τα παντζάρια είναι πλούσια σε σίδηρο, υδατάνθρακες, βιταμίνη C και φολικό οξύ, ενώ ο χυμός τους βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής
πίεσης. Κόβουμε τα φύλλα και τα βλαστάρια από τους βολβούς, τα πλένουμε πολύ καλά και τα μεγάλα τα κόβουμε στα δύο. Μ᾿ ένα κοφτερό μαχαίρι, καθαρίζουμε τα παντζάρια (ή κοκκινογούλια) από τις άκρες και τις φλούδες τους και τα πλένουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Μια σαλάτα, που κατά γενική ομολογία μένει αξέχαστη και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει χρώμα στο τραπέζι μας. Εκτός αυτού, τα παντζάρια είναι πλούσια σε σίδηρο, υδατάνθρακες, βιταμίνη C και φολικό οξύ, ενώ ο χυμός τους βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής
πίεσης. Κόβουμε τα φύλλα και τα βλαστάρια από τους βολβούς, τα πλένουμε πολύ καλά και τα μεγάλα τα κόβουμε στα δύο. Μ᾿ ένα κοφτερό μαχαίρι, καθαρίζουμε τα παντζάρια (ή κοκκινογούλια) από τις άκρες και τις φλούδες τους και τα πλένουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.