Από το: Chefoulis
Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 1 με 2 λεπτά, μετά την στραγγίζουμε και την αφήνουμε σε ένα μπολ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα τριμμένα αμύγδαλα και την ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και βράζουμε για 2 λεπτά. Το αποσύρουμε από την φωτιά και
προσθέτουμε την ζελατίνη. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να κρυώσει και στην συνέχεια ρίχνουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και ανακατεύουμε σιγά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 1 με 2 λεπτά, μετά την στραγγίζουμε και την αφήνουμε σε ένα μπολ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα τριμμένα αμύγδαλα και την ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και βράζουμε για 2 λεπτά. Το αποσύρουμε από την φωτιά και
προσθέτουμε την ζελατίνη. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να κρυώσει και στην συνέχεια ρίχνουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και ανακατεύουμε σιγά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.