Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με 250 γραμ. μπέικον όχι καπνιστό (κομμένο σε μια φέτα), 2 αυγά συν 4 κρόκους, 1 φλυτζ. τσαγιού πεκορίνο
ή κεφαλογραβιέρα και αλατοπίπερο. Σάλτσα καρμπονάρα αλα ... ελληνικά. Ζεσταίνουμε σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι τη φυτίνη και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Τα γυρίζουμε για λίγο και όταν μαλακώσουν ρίχνουμε την πιπεριά και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με 250 γραμ. μπέικον όχι καπνιστό (κομμένο σε μια φέτα), 2 αυγά συν 4 κρόκους, 1 φλυτζ. τσαγιού πεκορίνο
ή κεφαλογραβιέρα και αλατοπίπερο. Σάλτσα καρμπονάρα αλα ... ελληνικά. Ζεσταίνουμε σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι τη φυτίνη και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Τα γυρίζουμε για λίγο και όταν μαλακώσουν ρίχνουμε την πιπεριά και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.