Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πιροσκί νηστίσιμα

Written By Unknown on Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | Μαΐου 28, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Πρωτα ετοιμάζουμε την γέμιση. Σ' ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε στο κρεμμύδι στις βρασμένες και λιωμένες πατάτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά,

κι αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη για 30' περίπου, να κρυώσει. Ετοιμάζουμε την ζύμη. Σε χλιαρό νερό διαλύουμε την μαγιά. Ρίχνουμε υπολοιπα υλικά  και ανακατευουμε. (η ζύμη μας πρέπει να μην κολλάει στα χέρια... εδω προσέξτε την ποσοτητα του νερού και... 

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.