Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Πρωτα ετοιμάζουμε την γέμιση. Σ' ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε στο κρεμμύδι στις βρασμένες και λιωμένες πατάτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά,
κι αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη για 30' περίπου, να κρυώσει. Ετοιμάζουμε την ζύμη. Σε χλιαρό νερό διαλύουμε την μαγιά. Ρίχνουμε υπολοιπα υλικά και ανακατευουμε. (η ζύμη μας πρέπει να μην κολλάει στα χέρια... εδω προσέξτε την ποσοτητα του νερού και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Πρωτα ετοιμάζουμε την γέμιση. Σ' ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε στο κρεμμύδι στις βρασμένες και λιωμένες πατάτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά,
κι αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη για 30' περίπου, να κρυώσει. Ετοιμάζουμε την ζύμη. Σε χλιαρό νερό διαλύουμε την μαγιά. Ρίχνουμε υπολοιπα υλικά και ανακατευουμε. (η ζύμη μας πρέπει να μην κολλάει στα χέρια... εδω προσέξτε την ποσοτητα του νερού και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.