Από το: Food States
Ένα αυθεντικό ιταλικό ψωμί που αγαπάμε πολύ! Η ονομασία του ψωμιού στα ιταλικά είναι ciabatta που σημαίνει "παντόφλα" κι αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση θα σας δοθεί μόλις δείτε το ψωμί το οποίο διαθέτει ένα χαρακτηριστικό σχήμα του. Μακρύ και πλατύ. Η τζιαπάτα είναι ένα ψωμί που δεν
φουσκώνει πολύ. Εμείς όμως την αγαπάμε για την χαρακτηριστική όψη του, την υφή του με τις μεγάλες φουσκάλες στο εσωτερικό του, την ελαφριά υγρασία που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Ένα αυθεντικό ιταλικό ψωμί που αγαπάμε πολύ! Η ονομασία του ψωμιού στα ιταλικά είναι ciabatta που σημαίνει "παντόφλα" κι αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση θα σας δοθεί μόλις δείτε το ψωμί το οποίο διαθέτει ένα χαρακτηριστικό σχήμα του. Μακρύ και πλατύ. Η τζιαπάτα είναι ένα ψωμί που δεν
φουσκώνει πολύ. Εμείς όμως την αγαπάμε για την χαρακτηριστική όψη του, την υφή του με τις μεγάλες φουσκάλες στο εσωτερικό του, την ελαφριά υγρασία που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.