Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Αυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε και οποιοδήποτε άλλο πιτάκι μας αρέσει, όπως λαχανοπιτάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, ακόμη και
κρεατοπιτάκια. Όλα τα υλικά φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, (αυγά, βούτυρο κ.τ.λ.). Ρίχνουμε σ' ένα μπολ το χλιαρό γάλα και διαλύουμε μέσα τη μαγιά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και λίγο αλεύρι, κάνοντας ένα χυλό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Αυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε και οποιοδήποτε άλλο πιτάκι μας αρέσει, όπως λαχανοπιτάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, ακόμη και
κρεατοπιτάκια. Όλα τα υλικά φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, (αυγά, βούτυρο κ.τ.λ.). Ρίχνουμε σ' ένα μπολ το χλιαρό γάλα και διαλύουμε μέσα τη μαγιά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και λίγο αλεύρι, κάνοντας ένα χυλό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.