Από το: Ioanna's Blog
Τα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, πηγή βιταμινών όπως φώσφορο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο. Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες που μας δίνουν ενέργεια. Επίσης είναι πολύ «φιλικά» για την τσέπη μας. Πόσους ακόμη λόγους
θέλουμε ώστε να είναι απαραίτητα στην διατροφή μας σε εβδομαδιαία βάση? Μουλιάζουμε στο νερό τα φασόλια και τα αφήνουμε όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να μαλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Τα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, πηγή βιταμινών όπως φώσφορο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο. Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες που μας δίνουν ενέργεια. Επίσης είναι πολύ «φιλικά» για την τσέπη μας. Πόσους ακόμη λόγους
θέλουμε ώστε να είναι απαραίτητα στην διατροφή μας σε εβδομαδιαία βάση? Μουλιάζουμε στο νερό τα φασόλια και τα αφήνουμε όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να μαλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.