Από το: Σπιτικές συνταγές
Πλένουμε τα μάραθα και αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια. Τα ζεματάμε σε βραστό νερό και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να σουρώσουν. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι να τσιγαριστούν και τα αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με λίγο γάλα
και τα ρίχνουμε από πάνω χαμηκώνοντας το μάτι. Γυρνάμε την ομελέτα να ψηθεί κι από την άλλη μεριά και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα. Καλή επιτυχία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Πλένουμε τα μάραθα και αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια. Τα ζεματάμε σε βραστό νερό και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να σουρώσουν. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι να τσιγαριστούν και τα αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με λίγο γάλα
και τα ρίχνουμε από πάνω χαμηκώνοντας το μάτι. Γυρνάμε την ομελέτα να ψηθεί κι από την άλλη μεριά και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα. Καλή επιτυχία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.