Από το: Pastry...tsio
Επιτέλους ήρθε η εποχή για τις απολαυστικές φράουλες. Είτε τις απολαμβάνετε σκέτες, είτε με την προσθήκη ζάχαρης, είτε μέσα σε ένα γλυκό δεν χάνουν την χαρακτηριστική γεύση τους. Αγαπημένες μικρών και μεγάλων, είναι ένα φρούτο που αλλοιώνεται σχετικά γρήγορα, ιδίως αν κόψετε το κοτσάνι τους. Γι’
αυτό τον λόγο ένα γλυκό που έχει συνδυαστεί με τις φράουλες είναι και η Πάβλοβα, που πήρε το όνομά της από την γνωστή μπαλαρίνα, προς τιμήν της οποίας δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο γλυκό. Απλό, εύκολο και γρήγορο, θα σας δροσίσει ενώ δε θα σας μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.com
Επιτέλους ήρθε η εποχή για τις απολαυστικές φράουλες. Είτε τις απολαμβάνετε σκέτες, είτε με την προσθήκη ζάχαρης, είτε μέσα σε ένα γλυκό δεν χάνουν την χαρακτηριστική γεύση τους. Αγαπημένες μικρών και μεγάλων, είναι ένα φρούτο που αλλοιώνεται σχετικά γρήγορα, ιδίως αν κόψετε το κοτσάνι τους. Γι’
αυτό τον λόγο ένα γλυκό που έχει συνδυαστεί με τις φράουλες είναι και η Πάβλοβα, που πήρε το όνομά της από την γνωστή μπαλαρίνα, προς τιμήν της οποίας δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο γλυκό. Απλό, εύκολο και γρήγορο, θα σας δροσίσει ενώ δε θα σας μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.