Από το: cook-the-book
... και θα μου πείτε: σιγά την πρωτοτυπία! Και θα έχετε βέβαια δίκιο γιατί πρόκειται για μια παραδοσιακή συνταγή μόνο που θέλησα, εκτός από το να την υπενθυμίσω, να σας δείξω και κάποιες δικές μου καινοτομίες που αυξάνουν τη νοστιμιά της. Σοτάρουμε σε χαμηλή κατσαρόλα το ξερό
κρεμμύδι μαζί με τη σουπιά σε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το μάραθο τις καυκαλήθρες αλάτι και λίγο νερό και αφήνουμε να βράζει. Όταν μαλακώσουν οι σουπιές και το νερό βρίσκεται στα όρια του επιθυμητού ζουμιού προσθέτουμε τις καρδιές του σπανακιού και τα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
... και θα μου πείτε: σιγά την πρωτοτυπία! Και θα έχετε βέβαια δίκιο γιατί πρόκειται για μια παραδοσιακή συνταγή μόνο που θέλησα, εκτός από το να την υπενθυμίσω, να σας δείξω και κάποιες δικές μου καινοτομίες που αυξάνουν τη νοστιμιά της. Σοτάρουμε σε χαμηλή κατσαρόλα το ξερό
κρεμμύδι μαζί με τη σουπιά σε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το μάραθο τις καυκαλήθρες αλάτι και λίγο νερό και αφήνουμε να βράζει. Όταν μαλακώσουν οι σουπιές και το νερό βρίσκεται στα όρια του επιθυμητού ζουμιού προσθέτουμε τις καρδιές του σπανακιού και τα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.