Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το βάζουμε στο μπολ. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, τη χωρίζουμε σε 3 μέρη. Παίρνουμε το κάθε μέρος και με τον πλάστη ανοίγουμε ένα
χοντρό φύλλο. Το κόβουμε σε μικρά ορθογώνια κομμάτια και γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με γκούντα και λουκάνικο, το κάνουμε ρολό και το αφήνουμε πάνω στο ταψί. Διαλύουμε τον κρόκο σε λίγο νερό και αλοίφουμε τα λουκανικοπιτάκια μας. Ψήν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το βάζουμε στο μπολ. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, τη χωρίζουμε σε 3 μέρη. Παίρνουμε το κάθε μέρος και με τον πλάστη ανοίγουμε ένα
χοντρό φύλλο. Το κόβουμε σε μικρά ορθογώνια κομμάτια και γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με γκούντα και λουκάνικο, το κάνουμε ρολό και το αφήνουμε πάνω στο ταψί. Διαλύουμε τον κρόκο σε λίγο νερό και αλοίφουμε τα λουκανικοπιτάκια μας. Ψήν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.