Από το: cook-the-book
Χειμωνιάτικο, ζεστό φαγάκι, βελουδένιο στη γεύση.... Για μέρες παγωμένες, με βοριά, είτε ηλιόλουστες, είτε χιονισμένες... Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να πειραματίζονται... Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια και πλάθουμε σε μπαλάκια
μεγέθους καρυδιού. Τα τυλίγουμε σε αλεύρι και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε βαθιά και ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει μαζί με τα λαχανικά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Χειμωνιάτικο, ζεστό φαγάκι, βελουδένιο στη γεύση.... Για μέρες παγωμένες, με βοριά, είτε ηλιόλουστες, είτε χιονισμένες... Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να πειραματίζονται... Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια και πλάθουμε σε μπαλάκια
μεγέθους καρυδιού. Τα τυλίγουμε σε αλεύρι και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε βαθιά και ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει μαζί με τα λαχανικά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.