Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπιφτέκια ψητά, αφράτα και ζουμερά!

Written By Unknown on Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 | Μαΐου 08, 2017

Από το: Il laboratorio di mm_skg
Η λέξη μπιφτέκι προέρχεται από το αγγλικό beef steak, που σημαίνει το κομμάτι του βοδινού κρέατος, συνήθως φιλέτο ή μπριζόλα, που είναι κατάλληλο για ψήσιμο στα κάρβουνα. Όπως βλέπετε η ρίζα της λέξης δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοεί, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο
πως έφτασε να ονομάζονται έτσι οι κεφτέδες που δεν γίνονται τηγανητοί! Ένα μπιφτέκι, φτιαγμένο a regola d' arte που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Ιταλοί, δηλαδή σύμφωνα με την συνταγή της επιτυχίας, πρέπει να είναι αφράτο και ζουμερό, είτε ψηθ...

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.