Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Εκμέκ κανταΐφι (τσουρεκογλυκό)

Written By Unknown on Σάββατο 6 Μαΐου 2017 | Μαΐου 06, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Κόβετε το τσουρέκι σε φέτες πάχους ενάμιση εκατοστού περίπου. Τις στρώνετε σε σειρά σε ένα ταψί. Τις βάζετε να ψηθούν στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και τις βγάζετε όταν θα έχουν πάρει ένα ξανθό χρώμα. Ανακατέψτε το γάλα για να λιώσει η ζάχαρη και σιγά σιγά το μείγμα
δένει  και πηχτώνει. Ρίχνετε το γάλα με τη ζάχαρη πάνω στις ροδοψημένες φέτες τσουρεκιού και τις ξαναβάζετε στο φούρνο,μέχρι να απορροφηθεί. Στρώνετε σε ταψάκι αλουμινίου μια λαδόκολλα και βάζετε σε σειρά τις φέτες του τσουρεκιού που έχουν κρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.