Από το: Σπιτικές συνταγές
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο κσι κόβουμε τα λουκάνικα κάπως διαγώνια, εδώ χρησιμοποιήσαμε λουκάνικα ριγανάτα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Συνεχίζουμε με το λουκάνικο και
προσθέτουμε τον πελτέ. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε λίγο αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι, θυμάρι, κάρυ και κανέλα. Ανακατεύουμε λίγο να αναδευτούν τα αρώματα μας, δοκιμάζουμε να το φέρουμε στη γεύση μας και προσθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο κσι κόβουμε τα λουκάνικα κάπως διαγώνια, εδώ χρησιμοποιήσαμε λουκάνικα ριγανάτα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Συνεχίζουμε με το λουκάνικο και
προσθέτουμε τον πελτέ. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε λίγο αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι, θυμάρι, κάρυ και κανέλα. Ανακατεύουμε λίγο να αναδευτούν τα αρώματα μας, δοκιμάζουμε να το φέρουμε στη γεύση μας και προσθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.